Verlichting voor in uw tuin

Verlichting voor in uw tuin

U kent het wel, u heeft een tuin die er prachtig bij staat en heerlijk groen van kleur is. de Bomen en planten staan er heerlijk bij en de zon schijnt fel op uw terras. In de zomer is het heerlijk om van de tuin te genieten maar in de winter is dat wat lastiger aangezien het vaak donker is en de sfeer vaak ver te zoeken is. Bij Royal Hedge hebben we daar iets op bedacht. LED tuinverlichting die een warme uitstraling heeft en die er voor zorgt dat ook in de donkere dagen de tuin mooi wordt verlichting.

Welke lamp is het meest geschikt

Welke lamp het meest geschikt is, is afhankelijk van uw tuin. Elke tuin is anders en vergt een andere benadering. We hebben diverse lichtoplossingen van LED tuinlampen tot aan lampen opgewekt met zonnepaneel die zichzelf oplaad. Elke dag worden deze lampen opgeladen en ‘s avonds schijnen deze een helder licht. Ook hebben we diverse gekleurde lampen. Deze kunnen vaak worden ingericht als sfeerverlichting en dienen niet om uw tuin te verlichten maar enkel om sfeer te genereren.

Levering

De levering van deze lampen geschied via onze partner van Diverse verlichting oplossingenΒ genaamd Yourlight die de verzending doet. Mocht u meer advies nodig hebben dan kunnen zij u perfect adviseren.

Tot snel bij Royal Hedge.