’s winters je tuin net zo bijhouden als zomers!

’s winters je tuin net zo bijhouden als zomers!

 

De winter is weer begonnen, het is koud buiten en al het groen verdwijnt langzaam zo een beetje met de zon. maar dat neemt niet weg dat je je tuin niet hoeft te onderhouden. Ook in de winter heeft je tuin de nodige onderhoud nodig. En ben je van plan je tuin een opknapbeurt te gaan geven met allemaal leuke planten of een hele nieuwe tuin aan te leggen? Waarom doe je dit dan niet in de winter? Zo is je tuin op tijd af wanneer de lente om de hoek staat!

‘groenblijvende bomen’

nu horen wij je al denken ‘’mijn tuin al beplanten in de winter?’’ ja! Er zijn genoeg planten die het zowel ’s winters al zomers net zo goed doen. deze planten groeien het hele jaar door en sterker nog ze blijven het hele jaar groen waardoor jouw tuin het hele jaar door een fijne sfeer behoud. Neem bijvoorbeeld ‘groenblijvende bomen’, deze bomen behouden het hele jaar hun groene kleur en zijn makkelijk te onderhouden.

Zwemmen in de winter!

En ooit gedacht om een zwembad aan te leggen in je tuin? Veel mensen vinden het vaak zonde om veel geld uit te geven aan een zwembad waar je alleen zomers gebruik van kan maken. Maar dat is niet zo! Je kan ook ’s winters prima gebruik maken van je zwembad, denk aan een verwarmd zwembad. Bij een zwembad met verwarmd water kan je ook in de winter volop genieten van je zwembad. Bij het kopen van een zwembad moet je echter wel letten op; waar je je zwembad wilt gaan plaatsen? Hoe groot het zwembad wordt, hoeveel geld je eraan wilt uitgeven en hoeveel onderhoud je er in van plan bent te gaan steken.