Geniet ’s winters net zo van je tuin als zomers

Geniet ’s winters net zo van je tuin als zomers

 

Mensen zijn graag buiten, genieten van de natuur in de frisse lucht! En zitten daarom het liefst zomers de hele dag in de tuin in de zon met een goed boek. Maar waarom kan je in de winter niet net zo genieten? Je kan namelijk in de winter net zo van je tuin genieten als in de zomer. Hoe? simpel!

Ook groene planten in de winter

Geef je tuin een prettige sfeer met veel groen. Hoe meer groen hoe meer je tuin opfleurt. Planten in de winter? Ja, er zijn genoeg planten die gemakkelijk de winter kunnen doorstaan en de hele winter hun groene keur blijven behouden. Denk bijvoorbeeld aan hagen, de planten kunnen blijven de hele winter goed en storen zich niet aan het koude en natte weer. Daarin tegen staan hagen planten ook nog eens heel erg sfeervol in je tuin en oogt je tuin stukken groener. En wat dacht je van een kersboom? Natuurlijk niet te missen tijdens de kerstperiode. Een kerstboom zie je voornamelijk binnen, maar waarom binnen als het ook buiten kan? dan fleurt ook meteen je tuin weer een beetje op!

 

Neem de warmte van binnen mee naar buiten!

Nu snappen wij ook wel dat je ’s winters niet graag buiten in de tuin een boek zit te lezen met lage temperatuur of sneeuw. Maar waarom neem je dan niet dat warme gevoel van binnen mee naar buiten? Denk aan een jacuzzi. Je kan veel verschillende soorten jacuzzi’s kopen, er zit dus altijd wel eentje tussen die bij jouw tuin past. Een jacuzzi is groot genoeg om met meerdere mensen in te zitten en heeft heerlijk verwarmt water, waardoor je zelfs ’s winters lekker warm buiten kunt genieten van je tuin. Zo hoef je niet meer tot de zomer te wachten voordat je weer in de tuin kunt genieten!