droomtuin

Hoe maak je van jouw tuin een droomtuin?

 

Wat zijn voor jou de eigenschappen van een droomtuin? Wil je een tuin aan het water, geef je de voorkeur aan een tuin met een hele open indeling, of wil je een tuin met een zwembad? De definitie van een droomtuin is voor iedereen anders! Er zijn echter elementen die in iedere droomtuin terug zouden moeten komen. In dit artikel vertellen we je hier meer over. Voor het verwezenlijken van een droomtuin kun je de hulp van een hoveniersbedrijf inschakelen. Het hoveniersbedrijf kan niet alleen helpen bij het aanplanten van planten, bomen en struiken. Ook kan het bedrijf hulp bieden bij het maken van plannen voor je nieuwe tuin!

 

Een ontspannende fauteuil en tuinbank op je terras

Een van de elementen die in iedere droomtuin hoort, is een ontspannende fauteuil en een tuinbank voor op het terras. Je wilt zomers immers heerlijk onderuitgezakt van het mooie weer kunnen genieten. Combineer de fauteuil met een voetensteuntje, zodat je optimaal kunt relaxen. Nu mist enkel nog een hapje en een drankje! De tuinbank is ideaal om op te kunnen liggen, of om bezoek op te kunnen ontvangen. Met de tuinbank heb je immers altijd voldoende plek. Combineer de tuinbank met fijne kussens, om te voorkomen dat je last krijgt van je rug of nek.

 

Tip: voor het bestellen van ontspannende tuinmeubels hoef je de deur niet meer uit! Kijk bijvoorbeeld eens bij een online tuinwinkel als Fonteyn.nl.

 

Plaats een veranda in je tuin

Naast de aanschaf van ontspannende tuinmeubelen zou je ook het plaatsen van een veranda in je tuin kunnen overwegen. Een veranda heeft het voordeel dat deze overkapt is. Zo kun je ook tijdens een zomers buitje heerlijk buiten blijven zitten, zonder gedwongen te worden om naar binnen te gaan. Daarbij is het mogelijk om de zijkanten van een veranda af te dichten, om geen last van de wind te hebben.