Zonwering

Vermijd de extreme hitte in uw veranda met kwalitatieve zonwering

Als het wat frisser is, zit u heerlijk onder uw veranda. De warmte blijft namelijk goed onder de terrasoverkapping hangen en dit betekent dat het onder uw veranda minder koud is dan in de rest van de tuin. Helaas kan dit ook een nadeel hebben. Als het warm is buiten, kan het onder uw veranda al snel erg heet worden. Gelukkig kunt u hier iets aan doen.

 

Zonwering tegen de hitte

Dat de warmte onder de overkapping van uw veranda blijft hangen, kunt u niet veranderen. Wel kunt u voorkomen dat er extra warmte onder de terrasoverkapping gaat hangen op een warme zomerdag. Dit doet u door uw veranda te verrijken met veranda zonwering.

 

De beste zonwering voor uw veranda is het zogeheten zonweringsdoek. Deze zonwering wordt onder de overkapping van uw veranda geplaatst, tussen de dakliggers. Als u de zonwering dichtschuift, wordt deze buiten het zicht opgeslagen. Als u de zonwering opent, zorgt deze voor extra isolatie onder het dak van uw veranda. De zonnestralen die op het dak schijnen, worden door het doek teruggekaatst. Hierdoor heeft u minder last van de hitte als de felle zon op het dak van uw veranda schijnt.

 

Zonwering met een lange levensduur

Een zonweringsdoek zit altijd onder het dak van uw veranda. Dit betekent dat het doek niet blootgesteld wordt aan weersomstandigheden die het doek kunnen beschadigen, zoals harde regen en wind. Een zonweringsdoek gaat dan ook lang mee. Zelfs als u het doek zeer intensief gebruikt, heeft u hier jaren plezier van. Dit betekent dat u met een eenmalige investering in een zonweringsdoek veel jaren lang extra van uw veranda kunt genieten.