5 manieren om een tuinfeestje onvergetelijk te maken

5 manieren om een tuinfeestje onvergetelijk te maken

Geeft u binnenkort een feestje in de tuin? Dan wilt u uiteraard dat uw gasten zich uitstekend vermaken. In dit artikel leest u hoe u een onvergetelijk tuinfeestje kunt organiseren, waar uw gasten nog wekenlang over zullen praten.

 

Feestelijke drankjes

Een feestelijke gelegenheid als een tuinfeestje vraagt om feestelijke drankjes. Zorg in ieder geval voor bier en wijn en serveer eventueel ook een lekker welkomstdrankje. Dit drankje geeft u uw gasten als zij binnen komen. Met een lekker welkomstdrankje heeft uw tuinfeestje direct een goed begin.

 

Lekkere hapjes

Een tuinfeestje is pas geslaagd als er ook lekkere hapjes geserveerd worden. U kunt deze zelf bereiden, maar u kunt ook een cateraar inhuren om lekkere hapjes te maken.

 

Gezellige muziek

Zonder muziek is uw tuinfeestje maar een saaie bedoeling. Maak een playlist, zet een boxje in de tuin en u heeft de hele avond gezellige achtergrondmuziek. Deze muziek maakt uw feestje extra gezellig.

 

Sfeervolle lampjes

Geeft u een tuinfeestje in de avond? Hang dan sfeervolle lampjes op in de tuin. Lampjes zijn niet alleen praktisch, maar ze geven uw tuin bovendien extra sfeer. U kunt ook kaarsen aansteken, maar kaarsen zijn wel gevaarlijker dan lampen. Bent u bang dat iemand een kaars omstoot, dan kunt u beter lampjes neerzetten en ophangen.

 

Een partytent

Tot slot raden wij u aan een partytent te huren voor uw tuinfeestje. Gaat het regenen, dan kunnen al uw gasten droog staan. Bovendien blijft de warmte goed hangen onder het dak van de partytent. Dit betekent dat het onder de partytent minder fris is dan in de rest van de tuin. Dit is wel zo prettig als het in de avond flink afkoelt.