Vacature alert

Hou jij van groen?
Ben jij graag buiten aan het werk?
Misschien wil jij dan wel ons team komen versterken vanaf het najaar! Bij ons kun je heerlijk buiten in de natuur aan het werk. Samen met een super enthousiast team van jong tot ‘iets ouder’ mag je buiten op het land jezelf helemaal uitleven.
In het najaar is het bij ons de tijd om de bomen te rooien. Dit wordt veelal met een kluitmachine gedaan. Deze kluiten moeten netjes worden ingepakt met jute en een mandje. Daarnaast binden we de dan ook kronen van de bomen bij elkaar. Daarna mogen de bomen geladen worden om naar huis gebracht te worden. Hier zullen de bomen weer geladen worden in de vrachtwagens.
Daarnaast maken we, voornamelijk in de loods, het plantgoed weer klaar wat wij weer uit te planten op het land. Zodat wij over 4 jaar nog steeds bomen kunnen verkopen.
En ons containerveld niet te vergeten. Naast onze bomen in de volle grond, kweken wij ook bomen in een pot. In de winter komen er bomen in de loods binnen die we dan snoeien. Daarna gaan we de bomen oppotten in speciale boomzakken.
Dit is in het kort wat wij vanaf het najaar doen op onze kwekerij.
Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op. Graag even mailen naar: janny@entspecialst.nl
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.