Vacature in het groen!

Hoi Hoi
Ben jij degene die graag in het groen werkt?
Dan zoeken wij JOU !!!
Groen is ontzettend belangrijk voor onze omgeving, voor de mens en voor onze aarde.
Wat wij hier doen op onze boomkwekerij is dus ontzettend belangrijk voor de toekomst van ons allen.
Lijkt het je leuk om hiervan ook deel uit te maken, neem dan snel contact met ons op.
Wij zoeken 2 enthousiaste mensen voor op onze kwekerij.
Waarom direct 2 mensen?
Wij zijn hard aan de weg aan het β€˜kweken’. Sinds een aantal jaren zijn onze jongens, Jacco en Luc mede-eigenaren van ons bedrijf Boomkwekerij E. de Jong.
Dit houdt in, nieuwe ideeΓ«n, nieuwe input en een mooie uitbreiding van de kwekerij met veel jonge mensen.
Vandaar dat wij ons team graag willen uitbreiden.
We zoeken 1 persoon voor het maken van de kluiten.
In de winter is het voornamelijk bestellingen klaar maken . Dit houdt in kluiten maken aan de te rooien bomen. Deze bomen worden dan weer op gebost, de mandjes die om de kluiten zitten worden netjes aangedraaid, waarna ze klaar zijn om geladen te worden en zo weer naar huis gebracht te worden. Ook wordt in de winter de nieuwe aanplant weer uitgeplant op het land.
In de zomer sta je mee in de kwekerij. Het zijn dan vooral snoeiwerkzaamheden, koppen in de bomen tangen en het aanbinden van de bomen. Ben je in het bezit van een spuitlicentie dan is er zeker op ons bedrijf de mogelijkheid om dit verhaal in de zomer mee op te pakken.
Daarnaast zoeken we 1 persoon voor het laden en lossen van de vrachtwagens.
Zijn de bomen eenmaal weer thuis, dan worden ze in de vrachtwagens geladen voor onze afnemers.
Ook voor dit laden maar ook het lossen van de trailers zoeken we een enthousiaste medewerker(ster). Al onze bomen worden tijdens het lossen en laden gescand op de barcode.
Op deze manier is er een duidelijk overzicht of alles voor desbetreffende relatie, thuis is ontvangen en of alles uiteindelijk in de vrachtwagen geladen is. Het is erg belangrijk dat dit heel secuur gebeurt. Uiteindelijk hangt dit scannen weer vast aan het boomkwekerij programma wat wij op kantoor gebruiken.
Ben jij in het bezit van een tractor rijbewijs en lijkt het jou leuk om in het groen, in de boomkwekerij, te werken neem dan snel contact met ons op.
Mocht je nu geen tractor rijbewijs hebben maar het lijkt je ontzettend leuk om in de boomkwekerij te werken neem dan ook gewoon contact met ons op.
Het is altijd mogelijk om via ons bedrijf je tractor rijbewijs te halen.
Ben je enthousiast geworden of wil je wat meer informatie over de inhoud van de vacature stuur dan een mailtje of bel ons gewoon. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom om hier kennis te komen maken.
info@entspecialist.nl
Tel: 0162 320 177
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.