Meer privacy in uw tuin?

Bomen geven privacy

Je kent het wel, zit je lekker in de tuin en ineens heb je het gevoel dat de hele buurt je kan zien. Een goede schutting helpt daar uiteraard tegen maar deze reikt vaak niet hoog genoeg. Bij Royal Hedge hebben we leibomen die zo zijn gekweekt dat ze een dichte takkenstructuur hebben. Daarnaast groeien deze bomen in de breedte waardoor je met meerdere leibomen een prachtige groene muur krijgt.

  Herfst bomen planten

Groenblijvende bomen

We hebben leibomen op voorraad die het hele jaar groen blijven. Waar andere bomen hun blad laten vallen in de herfst, zijn er bomen die dat niet doen. Hierdoor heb je altijd beschutting. De best en meest verkochte soorten zijn de Taxodium distichum ‘moerascypres’, de Prunus laurocerasus ‘etna’, de Prunus laurocerasus ‘mercurius’ ,de Prunus laurocerasus ‘mano’ en de Fagus Sylvatica.

Omdat we een eigen kwekerij hebben kunnen de bomen voor een zeer goede prijs aanbieden. Vaak zijn we goedkoper dan tuincentra omdat we deze bomen direct uit de kwekerij verkopen zonder tussenkomst van een handelaar.

U kunt de bomen online bestellen maar er bestaat ook een mogelijkheid om langs te komen zodat u onze showtuin en tuincentrum kunt zien. We geven u graag meer advies over de juiste boom en welke eigenschappen ze allemaal hebben.
Wilt u meer handige tips en inspiratie voor het inrichten van uw tuin? Ga naar ProefabonnementKrant.com en vraag een proefabonnement op VTwonen aan.

Bekijk hier het aanbod Leibomen of krijg  inspiratie door de soorten bomen en hagen te vergelijken.