Leibomen voor op het balkon

Leibomen voor op het balkon

Veel mensen hebben geen tuin en maar een beperkte ruimte. Het is vaak een enorme uitdaging om het gezellig te maken en er voor te zorgen dat binnen de kleine ruimte er toch voldoende groen staat. Hoe doe je dat eigenlijk? Je zou natuurlijk kleine bloempotten kunnen kopen alleen is dat niet echt origineel. Bij Royal Hedge hebben we daar over nagedacht en hebben een kleinere variant van de lage leiboom gekweekt.

Deze leiboom is ideaal voor kleine ruimtes en kan in een pot worden gehouden. De Fagus sylvatica lage leiboom blijft dezelfde grootte houden en vraagt weinig onderhoud. Omdat hij is ”geleid” leveren we deze met een rek met verschillende maten van 35 x 35, 40 x 40, en 40 x 65cm.

Privacy

Ook qua privacy is de leiboom enorm geschikt. Hij biedt voor balkons een ruim scherm zodat mensen van buitenaf een groene wand zien en niet naar binnen kunnen kijken. Ook oogt het erg natuurlijk en divers wanneer je als een van de weinige een groen balkon creΓ«ert.

Een groot voordeel van de leiboom is dat hij mooie diepgroene kleuren heeftΒ  in de winter en bruin rode kleuren inΒ  de herfst. Ook vergt deze weinig onderhoud. Regelmatig voldoende water geven en genoeg voeding zorgt ervoor dat je het hele jaar door een echte eyecatcher op je balkon of tuin hebt staan.