Kerstbomen te koop!

Kerstbomen te koop!

Kerstbomen kopen is de leukste en vaak ook de gezelligste bezigheid van het jaar. De kou, de lampjes en de sfeer is toch genieten? Bij Royal Hedge hebben we elk jaar de mooiste kerstbomen uitgezocht en verkopen we deze op het terrein van Boomkwekerij E. de jong.

De kerstbomen die we dit jaar hebben zijn de Abies Fraseri en de Picea Omorika. De Abies Fraseri is een mooie handzame spar die een heerlijke geur afgeeft. Daarnaast prikken de naalden niet, heeft deze een mooie dikke takken structuur en blijft deze lange tijd groen zonder uitval. We verkopen deze ook met kluit zodat je die naderhand weer kunt planten in je tuin of ergens anders.

De Picea Omorika is een mooie degelijke boom die een flinterdunne bruine schors heeft met een dunne stam.
Bij deze boom zijn de naalden dun en geven deze een scherpe doch frisse geur af. Ondanks dat de prijs iets lager ligt dan de Abies Fraseri heb je met een Picea Omorika toch een mooie kerstboom in huis.

Het voordeel van het bestellen bij Royal Hedge online of bij de locatie in Dongen is dat we de bomen gratis thuisbezorgen.

Je kunt dus al voor €12,- een prachtige boom uitkiezen die u zelf niet hoeft te vervoeren, we bezorgen hem gewoon aan uw deur. We hebben diverse maten op voorraad. Zo hebben we al kerstbomen vanaf 1 meter tot aan 3 meter hoog. Dat is een forse spar die bij de stam is afgezaagd. Wanneer je deze in een plasje lauw water zet dan kan deze nog weken mee voordat ie toe is aan de kerstboomverbranding.