Onze kwekerij

Royal hedge bomen

Royal Hedge

Royal Hedge is het merk van Boomkwekerij E. de Jong wat staat voor passie, kwaliteit en service. We zijn gevestigd in Dongen Noord Brabant vlakbij Tilburg met ruim 25 hectare aan bomen die elke dag weer met veel liefde worden verzorgd. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in ons ruim assortiment aan bomen, verlichting, grassen, hagen en vormbomen.

Adres

Eindsestraat  61, 5105 AB,
Dongen NB

Contact Info

Email: info@royalhedge.nl
Tel: 0162-320177

Bestel Online of bel ons op 0162-320 177

Open panel

Taxus baccata (Venijnboom)

Taxus baccata (Venijnboom). De Taxus baccata is de bekende Taxus die veel voor wintergroene hagen wordt aangeplant.  Met de donkergroene kleur van de Taxushaag komen de bloemen en planten in uw tuin zeer goed tot hun recht! De Taxushaag is een langzaam groeiende coniferensoort, omdat een taxus langzaam groeit zijn ze in verhouding duurder in aanschaf dan bijvoorbeeld een snelgroeiende conifeer zoals een Thuja Brabant. Doordat Taxushagen langzaam groeien heeft u minder snoeiwerk. Wij hebben momenteel een mooie volle Taxus bacata uit eigen kwekerij in de aanbieding. Taxushagen vormen een luxe afscheiding in elke tuin. 50cm bij 80cm hoog.

Eigen kwekerij

Deze haag wordt door ons gekweekt en komt uit eigen kwekerij. Met ruim 40 hectare grond is onze kwekerij een ideale locatie om bomen en hagen te kweken. Kom gerust eens langs voor een kijkje in onze tuin of neem contact op voor meer informatie over deze haag taxus baccata.  Voor meer informatie over bomen kopen kunt u ook eens een kijkje nemen op de pagina. Hierin staat alle informatie over bomen kopen en de beste hagen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Taxus baccata”

Related Products