Onze kwekerij

Royal hedge bomen

Royal Hedge

Royal Hedge is het merk van Boomkwekerij E. de Jong wat staat voor passie, kwaliteit en service. We zijn gevestigd in Dongen Noord Brabant vlakbij Tilburg met ruim 25 hectare aan bomen die elke dag weer met veel liefde worden verzorgd. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in ons ruim assortiment aan bomen, verlichting, grassen, hagen en vormbomen.

Adres

Eindsestraat  61, 5105 AB,
Dongen NB

Contact Info

Email: info@royalhedge.nl
Tel: 0162-320177

Bestel Online of bel ons op 0162-320 177

Open panel

Prunus laurocerasus ‘Ani’

Prunus Laurocerasus ”ani” is een redelijk sterke struik die opgaand en bladhoudend is. Met zijn rode jonge uitloop is het prachtig om er haagjes van te maken. We hebben deze haagjes al per 4 gepland en op een manier gesnoeid zodat deze kant- en klaar is met een hoge sierwaarde.

Ook als solitaire plant doet zij het zeer goed. De Prunus laurocerasus ‘Ani’ wordt ongeveer 150cm hoog en ruim 100cm breed. De ‘Ani’ is goed winterhard tot-20 graden Celsius, in Nederland komt dit niet vaak voor waardoor de kans dat die beschadigd zeer gering is.

Prunus laurocerasus ‘Ani’ is een mooie laurierkers met lichtgroene, glanzende bladeren. Deze groenblijvende en mooi vertakte heester is ideaal voor in kleine tuinen. Het jonge schot is donkerrood, de bloem crèmewit. Ani laat zich goed snoeien en is daarom zeer geschikt als haagplant omdat deze niet te hoog wordt. Ook als solitaire plant vormt hij een mooie gesloten struik. Door de dichte densiteit vergt deze laurierkers weinig snoei.

Related Products