Onze kwekerij

Royal hedge bomen

Royal Hedge

Royal Hedge is het merk van Boomkwekerij E. de Jong wat staat voor passie, kwaliteit en service. We zijn gevestigd in Dongen Noord Brabant vlakbij Tilburg met ruim 25 hectare aan bomen die elke dag weer met veel liefde worden verzorgd. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in ons ruim assortiment aan bomen, verlichting, grassen, hagen en vormbomen.

Adres

Eindsestraat  61, 5105 AB,
Dongen NB

Contact Info

Email: info@royalhedge.nl
Tel: 0162-320177

Bestel Online of bel ons op 0162-320 177

Open panel

Carpinus betulus (Haag)

De carpinus Betulus is een prachtige kant- en klare haagbeuk die door Royal Hedge wordt geleverd en die direct kan worden gebruikt als volwaardige haag. De carpinus betulus haag zijn per 4 voorgekweekt waardoor ze al direct het gewenste resultaat hebben en als een soort paneel worden geplant.

Het voordeel hiervan is dat het al direct volgroeid wordt aangeleverd  en je niet meer hoeft te wachten voordat de haag is volgroeid. Dit geeft direct bescherming en privacy en is een ideale vervanger voor de schutting.
De vertakking is vanaf de grond gedaan met sterke latjes.

De Carpinus Betulus is bladverliezend in de winter en wanneer je deze regelmatig snoeit is lopen deze als eerste van hun plantsoort weer uit. Dat wil zeggen dat de haag al in maart / april weer blad krijgt.

Een voordeel van de Carpinus betulus is dat deze op zandgrond het beste groeit.
Uiteraard is kleigrond ook prima echter heeft de Carpinus een lichte voorkeur voor zand.

Voor een mooie strakke haag adviseert Royal Hedge om de haag tweemaal in het jaar te snoeien. De beste snoeimaanden zijn april en september. Wanneer u de haag in deze maanden snoeit houdt u een mooie dichte haag.
Afhankelijk van de soort grond is het goed om regelmatig plantenvoeding te geven om de grond extra vruchtbaar te houden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carpinus betulus Haag 180cm”

Related Products